18.11.12

Как да разтоварим ефективно черния си дроб за 7 дни?

Черният дроб е нашата биохимична фабрика. Тя преработва всички малки хранителни градивни частици в това, което тялото ни се нуждае - като например въглехидрати, протеини, мазнини и ензими. След това черният дроб изпраща синтезираните вещества на техния дълъг път към органите.

Черният ни дроб има и една много важна функция - като орган за детоксикация. Тази дейност осъществява главно през нощта между 1.00 и 3.00 часа. Освен да се отпадъци, токсини и алкохол в черния дроб пристигат и медикаменти. Всяко химическо вещество (лекарство) се абсорбира през тънките черва, транспортира до черния дроб и възпрепятства биохимичните и детоксикиращи процеси.

Ако нашият черен дроб не се разтоварва от време на време, се появяват заболявания като цироза или мазен черен дроб. Един по-слабо функциониращ черен дроб има отрицателен ефект върху целия ни метаболизъм. В случай че се намали натоварването му, нашия черен дроб е единственият орган, който може да се самогенерира.


Дарете на черния си дроб глътка въздух със следната детоксикация само за 1 седмица:

 


Избягвайте приема на алкохол, кафе, храни с високо съдържание на мазнини и захар. Яжте много плодове и зеленчуци, пийте най-малко два литра вода, а към всяко хранене приемайте и 1 чаша билков чай ​​Figuactiv.



Също така приемайте Рейши плюс капсули както следва:

1. ден:            2 x 1 капсули

2. ден:            3 x 1 капсули

3. - 7. ден:       2 x 2 капсули



За допълнителна информация и консултация, моля свържете се с нас.

 

No comments:

Post a Comment

Тук е мястото за Вашите коментари и въпроси.